zoom portfolio

Intimissimi on Ice

overzichtspagina
Andrea Bocelli stond in oktober 2017 met een speciale show on ice in de iconische Arena Di Verona in Italië, waar opera, popmuziek, kunstschaatsen en mode samen kwamen voor een adembenemende show. Met o.a. iconische operastukken is Intimissimi on Ice een audiovisueel spektakel, versterkt met lasers en een vuurshow op het ijs. Waar ondertussen ’s werelds beste schaatsers zoals Evgeny Plushenko, Stéphane Lambiel en Shizuka Arakawa een show gaven.

Als technisch producer betrokken bij deze 4K Cinema productie i.o.v. Corrino Studios. In Nederland werd daarvoor de techniek voorbereid en daarna mee naar Italië voor het bouwen en bedienen van de videotechniek. Deze meercamera-registratie werd gedraaid met 8 RED-camera's tijdens twee showdagen en naderhand gemonteerd tot een televisie en bioscoop special.

A Legend of Beauty, gesponsord door het gerenommeerde Italiaanse, Intimissimi, draait om de belangrijkste vrouwen uit de Griekse mythologie. Door hun verhalen wordt de vrouwelijkheid gevierd, met de meest getalenteerde muzikanten en atleten. Klassieke mythologie in een modern jasje, waarbij Venus, Helena van Troje, Circe en Medusa langskomen.

Opdrachtgever/klant: Corrino Studios
Diensten: Technisch Producer / Video Technicus